Strauss kartica vjernosti

Strauss kartica vjernosti

Vlasnik Strauss kartice vjernosti za tržište Bosne i Hercegovine (dalje u tekstu: „Kartica vjernosti“) je Kotti-TT d.o.o. Sarajevo , Josipa Štadlera 6, JIB 4203019290002. Kartica vjernosti je jednokratno iskoristiva. Broj kartica je ograničen.

Koje su pogodnosti kartice vjernosti

Redovitim korištenjem Strauss kapi ostvarujete pravo na niže navedene pogodnosti:

Nakon 6 mjeseci ostvarujete pravo na gratis bočicu Strauss kapi 50ml.

Nakon 12 mjeseci, ako se odlučite s nama podijeliti svoje svjedočanstvo, na poklon dobivate Smart Watch i Strauss kapi 50ml. U protivnom na poklon dobivate samo Strauss kapi 50ml.

Kako bi mogli ostvariti pogodnosti potrebno je imati karticu vjernosti i redovito koristiti proizvod. Redovito korištenje je neprekidno korištenje proizvoda u skladu s uputama koje su navedene na proizvodu. Obavezno čuvajte račune – oni su dokaz kupnje i redovitog korištenja.

Kako zatražiti karticu vjernosti

Ako Strauss kapi naručujete putem naše web prodaje tada je prilikom plaćanja potrebno označiti „Želim karticu vjernosti“. Po izvršenoj kupovini na vašu adresu će sa Strauss kapima doći i vaša kartica vjernosti.

Ako Strauss kapi kupujete u apoteci tada vašu karticu vjernosti možete zatražiti ispunjavam niže navedeom obrasca ili pozivom na broj +387 66 285 417 svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 8-16h. Po zaprimanju vaših podataka, koji su niže navedeni, na vašu adresu poslat ćemo vam vašu karticu vjernosti.

Koristite li već Strauss kapi?*

Kako do pogodnosti?

Nakon prvih 6 mjeseci redovitog korištenja u vašu karticu vjernosti upišite vaše podatke i priložite račune za dokaz redovitog korištenja. Karticu vjernosti stavite u kuvertu koju ste zaprimili i odnesite u najbliži poštanski ured ili ubacite u poštanski sandučić. Napomena: Kuverta koju ste zaprimili zajedno s vašom karticom ima plaćen odgovor i potrebna vam je za besplatno vraćanje.

Po primitku vaše kartice, ako su ispunjeni gore navedeni uvjeti, na vašu adresu poslat ćemo vam gratis bočicu Strauss kapi 50ml.

Sa gratis bočicom zaprimit ćete i:

  • vašu karticu vjernosti ovjerenu s naše strane kako bi mogli nastaviti sakupljati račune i ostvariti pogodnost nakon 12 mjeseci redovnog korištenja
  • privolu za javnu objavu vašeg svjedočanstva ako ga se odlučite podijeliti s nama nakon 12 mjeseci redovitog korištenja
Strauss pogodnosti

Kada od zadnjeg ovjerenog datuma na vašoj kartici vjernosti prođe 6 mjeseci u vašu karticu vjernosti umetnite:

  • nove račune za dokaz redovitog korištenja. Napomena: Gratis bočica se uračunava u period korištenja
  • ako želite s nama podijeliti svoju priču, ispunite i potpišite privolu za javnu objavu vašeg svjedočanstva i na vašu karticu vjernosti upišite vaš kontakt broj

Karticu vjernosti i privolu stavite u kuvertu u kojoj ste ju i zaprimili i odnesite u najbliži poštanski ured ili ubacite u poštanski sandučić.

Po primitku vaše kartice ako ste neprekidno koristili proizvod u skladu s uputama na vašu adresu poslat ćemo vam gratis bočicu Strauss kapi 50ml ili ako ste ispunili privolu za javnu objavu vašeg svjedočanstva naši djelatnici će vas kontaktirati kako bi s vama dogovorili način na koji želite s nama podijeliti svoje svjedočanstvo.

Nakon davanja vašeg svjedočanstva, osobno ili na vašu adresu poslat ćemo vam Smart Watch i gratis bočicu Strauss kapi 50ml.

Podijelite sa nama svoju priču. Neka Vaša priča pomogne drugima na putu do zdravijeg života.

Možda će vas zanimati i ovo:

Web prodaja Strauss kapi

Naruči online

Gdje kupiti Strauss kapi u Bosni i Hercegovini

Popis apoteka

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.