Iskustva korisnika

Postoji više od 1000 svjedočanstava zadovoljnih korisnika Strauss kapi. Iskustva koja slijede su istinite priče koje govore o nekim izvanrednim rezultatima. Pročitajte neka od njih:

Na Strauss kapi sam se odlučio radi problema s krvožilnim sustavom, te bolova uslijed angine pektoris. Osim bolova u prsima koje sam osjećao, brzo sam se umarao već kod hodanja na manje uzbrdice. Kako volim šetnju i lagano planinarenje u slobodno vrijeme, kombinacija boli u prsima, umaranja, hvatanja zraka jako me zabrinjavala. Često bih hvatao zrak već kod najmanjih napora. Osim toga vrtoglavice su bile sve češće i dugotrajnije. O svemu sam porazgovarao sa svojom ljekarnicom koja mi je na temelju mojih simptoma odmah preporučila Strauss kapi.

Prve učinke osjetio sam već nakon mjeseca dana uzimanja, a dužim korištenjem opće stanje se sve više počelo popravljati. Jednostavno počeo sam se osjećati bolje, sve tegobe koja sam imao su se postepeno smanjivale i potpuno izostajale. Nestale su vrtoglavice i umor pri manjim naporima, a što je najbitnije bol u prsima je bila je sve slabija. Budući da već dugi niz godina redovito kontroliram tlak, primijetio sam da mi se tlak stabilizirao.

Čvrsto vjerujem i osjećam da su mi Strauss kapi puno popravile kvalitetu života, jer osim uklanjanja tegoba, vratile su mi samopouzdanje i sada bezbrižno i često provodim vrijeme u dugim šetnjama obližnjom šumom. Zbog toga se puno bolje osjećam jer osim što mi koriste pri tegobama, mogu se rekreirati čime se taj pozitivni učinak kapi multiplicira.

Svakome tko ima slične probleme s krvožilnim sustavom preporučio bih da uzima Strauss kapi. Pozitivni učinci će biti vrlo brzo evidentni i osjećat će se bolje i sigurnije u svoje zdravlje.

Zdravko Gnječ, Bregana

Pušenje i dugotrajna borba sa stresom doveli su me do infarkta. Po izlasku iz bolnice, nakon što mi je ugrađen stent, osjećao sam se loše. Često sam imao visok tlak, probleme sa radom srca te sam se općenito osjećao slabo. U tom periodu sam skoro svakih par dana zvao hitnu pomoć.

Na preporuku prijatelja počeo sam koristiti Strauss kapi. Nakon što sam ih koristio neko vrijeme počeo sam se osjećati jako dobro, kao da nikada nisam bio bolestan.

Poslije puno problema kojih sam imao, život je sada lakši. Nema više straha i stalnog obilaženja liječnika. Iz svojeg iskustva mogu preporučiti svakome da počne koristiti Strauss kapi i uvjeri se u njihovu učinkovitost. Meni su omogućile da ponovno živim normalan život.

Boris Bolić, Zagreb

Imao sam moždani udar 2.2.2022. desni ekstremiteti su mi poprilično bili oduzeti. Bio sam na neurologiji u Kragujevcu. Malo se popravilo stanje,ali mi je vaskularni hirurg ultra zvukom otkrio zapušenost karotide od 98%. Zakazali su mi da 13.3.2022. idem na vaskularnu hirurgiju. Izvršili su snimanje kroz levu preponu sajlama i posle je konzilijum lekara na osnovu tog snimanja zaključio da bi pokušaj ugradnje stenta operacijom bio smrtonisan. Preostalo je da se pokuša kroz levu preponu sajlom da se ugradi stent. Ni jedan vaskularni hirurg nije smeo da se prihvati tog posla sem jednog.  4. puta je sajlom s stentom išao do karotide i pokušavao da pročisti i ugradi stent. Posle četvrtog pokušaja rekao mi je da ne sme više, pući će arterija. Rekao mi je da pijem lekove za razredjivanje krvi i neka mi je Bog na pomoći. Ćerka i zet su me uzeli iz bolnice i bio sam kod njih. Oni su znali nekog čoveka iz Gornjeg Milanovca, koji je imao zapušenje karotide i kad je otišao u Kragujevac da mu ugrade stent, rekli su mu da nema zapušenje. Koristio je Strauss kapi.

Ćerka i zet su nekom kamiondziji rekli da kupi u Zagrebu Strauss kapi. Posle nekoliko dana sam se osećao malo bolje, kasnije po malo da šetam. Kad sam potrošio kupili smo još dve boce. Sve sam se bolje i bolje osećao, išao po Gornjem Milanovcu tamo amo.

Za Uskrs su me vratili u Batočinu. Odmah prvog dana sam provozao kola, a dan kasnije i motor. Više sam vozio motor nego kola,jer je bilo baš toplo. Pričao sam i doktorima i terapeutima za kapi i motor i ne mogu da se načude. Meni je iz dana u dan bolje i sve sam stabilniji s desnom nogom.  Jeste opširno, ali morao sam da napišem, Strauss kapi su me preporodile.

Dragiša Panić, Batočina

2005. godine moj suprug je doživio jaki srčani udar koji je ukupno trajao čak sat i pol. Srce mu je bilo uvećano te je nakon srčanog udara počelo nepravilno raditi. Govorilo se i o transplantaciji srca, jer je gotovo 25 % njegovog srca bilo mrtvo tkivo. Scenarij koji je nakon toga uslijedio je bio: operacija sa šest premosnica i dva stenta za svaki slučaj.

Nakon dva tjedna bio je otpušten iz bolnice te sam ga dovela natrag u naš dom. Njegovo stanje najblaže mogu opisati kao hodajući leš. Mjeseci su prolazili bez velikog napretka, da bi nakon 8 mjeseci doživio još jedan udar u obliku teškog zatajenja srca. Moj suprug je morao biti hospitaliziran kako bi mu ukloniti višak tekućine. Noge su mu naticale velikom brzinom. On je izgledao i osjećao se vrlo loše. Osjećao se kao da mu život polako završava te kako mu nema ništa više za ponuditi od spore i bolne smrti. Noge su mu bile jezivo hladne do visine koljena.

U tom trenutku pristupila nam je obiteljska prijateljica sa savjetom kako poboljšati stanje mog supruga na bolje. Sljedeći dan sam otišla kupiti bočicu Strauss kapi. Suprug ih je počeo uzimati te je već nakon 14 dana doživio poboljšanje! Noge su mu bile tople te mu se vratila cirkulacija. Od sreće smo čak i zaplesali po kuhinji. On od tada neprestano uzima ovaj proizvod, sada već 4 godine. Iako su ga liječnici htjeli ponovno operirati te mu dati defibrilator, zahvaljujući ovom proizvodu to nije bilo potrebno. Količina energije koje mu je ovaj proizvod dao je zapanjujuća. On opet može raditi stvari kojima se prije bavio, raditi u garaži na svojem hobiju, raditi u vrtu, kositi travu, pomicati teške predmete…….

Istinski smo zahvalni tvrtki Strauss.

I. Hoell, Delta, BC, Kanada

Nakon što je mom prijatelju rečeno da mu je potrebno ugraditi premosnicu, uz 50-postotne izglede od komplikacija, on se odlučio za Strauss kapi i uvelike poboljšao svoje zdravlje i kvalitetu života. Ponukan tim iskustvo i ja sam ih počeo koristiti preventivno i tako ih koristim već 15 godina…

R. Oxley, Derbyshire, UK

Sa društevnih mreža

Možda će vas zanimati i ovo:

Pitanja i odgovori o Strauss kapima

Pitanja i odgovori

Web prodaja Strauss kapi

Naruči online

Gdje kupiti Strauss kapi u Bosni i Hercegovini

Popis apoteka