Uslovi korištenja

Svako korištenje stranice zdravljesrca.ba (dalje u tekstu: “Stranica”) i sa njom povezanim servisima podliježe niže iznesenim uslovima.

Korištenje sadržaja

Sadržaj Stranice informativnog  je karaktera i nije prilagođen vašim ličnim potrebama. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj Stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konsulatacije sa za to kvalifikovanim medicinskim osobljem. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Web prodaja

Prodaja proizvoda putem Stranice ograničena je na tržište Bosne i Hercegovine.  Cijena proizvoda podložna je promjeni bez prethodne najave.

Vaše dostavljanje ličnih podataka putem Stranice uređeno je našom Politikom privatnosti. Za više informacija pročitajte našu Politiku privatnosti. Reklamacija i povrat uređeni su u Uslovima kupovine. Za više informacija pročitajte naše Uslove kupovine.

Autorska prava

Kotti-TT d.o.o. Sarajevo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Stranice, bez dozvole vlasnika autorskog prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravila prijenosa sadržaja

Prenos informacija dozvoljeno je samo uz uslov da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je obavezno, na početku, unutar ili na kraju tekstualnog sadržaja izdvojit direktni link koji vodi na izvorni sadržaj, a koji omogućava otvaranje izvornog teksta u zasebnom prozoru web pretraživača, na domeni Stranice, ukoliko sa Kotti-TT d.o.o. Sarajevo nije postignut dogovor o drugačijim uslovima.

Zabranjeno je mijenjanje kompletnog sadržaja ili jednog njegovog dijela, kao i odabir i prilagođavanje sadržaja bez prethodne saglasnosti Kotti-TT d.o.o. Sarajevo

Ažuriranje uslova korištenja

Kotti-TT d.o.o. Sarajevo zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kojem vremenu i neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici. Ažurirano 13. juna 2023.